Hej alla Novaseglare!

Styrelsen för Novaförbundet vill passa på att önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Året 2020 har fört med sig olika utmaningar för oss alla då pandemin härjat.

För Novaförbundet innebar detta inledningsvis att årsmötet, på mässan Allt för sjön, inte kunde hållas.

Inte heller har vi kunnat genomföra någon sommarträff eller höstaktivitet.

Tänk vad mycket vi har att ta igen när det blir som "vanligt" igen, fast kanske på ett annat sätt än vi tänkte oss från början.

Årsmöte våren 2021 blir det, troligtvis i digital form, vilket har fördelen att vi kan ha medverkande från var man än befinner sig.

Under 2020 har vi varit över 100 aktiva medlemmar, inte illa för en snart 40 år gammal båt!

Nu är väl flertalet båtar upptagna och skyddade på land, i väntan på planerat vinterfix eller tills vårfixandet kommer igång.

Det är bara en tidsfråga innan vi kan planera för sjösättning och sommarens seglingsplaner.

Och på tal om fixande, hemsidan innehåller många tips, trix och ideer som båtägare ändrat och förbättrat i sina båtar genom åren. Men vi tar gärna emot nya projekt på alla roliga, kluriga och bra installationer som ni gör. Gärna med bilder så att vi alla förstår vad som är gjort.

Projektet eller fixandet behöver inte vara stort eller alldeles nygjort utan vi vill bara ha mer exempel på saker som man kan göra i sin egna båt.

Maila då till info@novaforbundet.se så ser vi till att uppdatera hemsidan.

Du som har glömt att meddela oss din nya mailadress, skicka gärna oss ett mail till info@novaforbundet.se så ser vi till att uppdatera vårt register så att du inte missar information som vi skickar ut.

Återigen, från oss alla i styrelsen Tack för förtroendet 2020 och vi ser fram emot 2021.

//Styrelsen genom Jörgen Fredriksson, Ordförande Novaförbundet